Tarot

Wat wil je? Wat drijft je?

Door Marie-Louise Camps
28 Juni 2022
cursus tarot/ bewustzijn/ spiritualiteit

Tarot


Het doel van tarot is 'jezelf worden'. De afbeeldingen en symbolen op de kaarten maken je bewust van je gedachten en gevoelens, waarvan je niet wist dat je ze had. Het vergroot je bewustzijn op een leuke, hoopgevende, richtinggevende en soms confronterende manier.

Regelmatig ervaar ik dat de drempel om kaart te leggen voor mensen hoog is. Dat kan zijn uit angst voor het onbekende of misschien associƫren sommige mensen tarot nog steeds met 'duistere krachten'.


Kaartleggen is voor mij een lifestyle. Naast beweging en goede voeding ervaar ik dat het belangrijk is om inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent en dat je zelf verantwoordelijk durft te zijn voor de keuzes die je maakt (of hebt gemaakt) in je leven.

 

Om tarot uit de hoek van duistere praktijken en zweefwereld te halen heb ik een cursus tarotleggen ontwikkeld voor de VakantieJAN welke nu verkrijgbaar is. Op deze leuke en praktische manier hoop ik de tarotwereld voor 'iedereen' toegankelijk te maken.

 

Knip je wijs en ga aan de slag. En maak je bewust van je onbewuste en beweeg naar jouw bovenbewustzijn. Hierdoor voel je je vrijer in jezelf en de wereld om je heen.

 

Terug ...

X

Subscribe to Het Zevende Huis newsletter:

V