astrologie, tarot

Van je hoofd naar je hart

Door Marie-Louise Camps
12 juli 2022
bewustwording, zelfkennis, projectie

De kracht van astrologie en tarot 


Werken met astrologie en tarot is een manier om je bewustzijn te verruimen waardoor je jezelf, de mensen om je heen en je leefomstandigheden anders ziet dan voorheen.


Je herkent jezelf in de uitleg van een astrologische tekening en andersom kan je de kosmische kennis vanuit de astrologie en tarot ook toepassen in je leven. Dat werkt beiden stimulerend op een positieve manier.

We worden bewust geboren, en na verloop van tijd leven we steeds onbewuster.
Al rond ons 6e levensjaar staan we minder in contact met onze intuïtie. Als je maar vaak genoeg als kind hoort dat je zienswijze niet klopt, wordt je gestimuleerd om de denkwijze van een ander belangrijker te maken dan hetgeen jezelf helder voelt, ziet of hoort. En denk je voortaan eerst na voordat je iets zegt.

 

Astrologie en tarot geeft je inzichten waardoor je meer bewust raakt van je eigen intuïtie. Je pelt als het ware datgene af wat eigenlijk niet bij jou hoort (projecties van anderen die in je energieveld terecht zijn gekomen, angsten etc.), zo kom je steeds dichter bij je eigen waarheid.

 

Het op deze manier ervaren van de samenhang kosmos-mens maakt je vrijer en blijer.

 

En iedere dag een tarotkaartje leggen om in de spiegel van je ziel te kijken, maakt je zeker de mooiste van het hele land!

 

Heb jij interesse in een consult astrologie en tarot? Stuur dan een mailtje naar info@hetzevendehuis.nl

 

Afbeelding: Alphonse Mucha

 

Terug ...

X

Subscribe to Het Zevende Huis newsletter:

V