Astrologie

Lion’s gate: de lichtbrenger!

Door Marie-Louise Camps
26 juli 2022
Leeuwenpoort, Sirius, Zon, sterren, lichtinformatie, zielsmissie, bewustzijnsverruiming

 

Lion's gate 26 juli -12 augustus 2022


De Leeuwenpoort opent 26 juli en sluit op 12 augustus, met een hoogtepunt in lichtkracht op 8 augustus (8/8).

 

Ieder jaar rond dit tijdstip keert de ster Sirius terug en staat dan in lijn met de aarde, de zon en andere sterren en vormt als het ware een poort. Omdat de Zon in Leeuw staat, noemen we het een Leeuwenpoort. Wat betekent dit voor jou persoonlijk? 

Sirius is na de Zon de helderste ster aan de hemel en zorgt voor een enorme lichtkracht. Spiritueel gezien is dit een periode waarbij je door de sterke hoeveelheid licht makkelijker toegang hebt tot de kosmische energie (engelen, gidsen) en je eigen licht: je hart en je scheppingskracht. Kwaliteiten van het teken Leeuw. En omdat de Zon momenteel in Leeuw staat kunnen we daar ons voordeel mee doen.

 

De grote hoeveelheid lichtinformatie brengt toegang tot de liefde in onszelf en de liefde voor de mensen om ons heen.
Duidelijkheid in wat je wenst helpt, want de lichtenergie is sterk, dat zal je niet allemaal kunnen gebruiken.

 

Een goed moment om intenties weg te zetten is 28 juli met Nieuwe Maan β™ŒοΈ. Nieuwe Maan is een moment om naar binnen te gaan en je 'onbenut' talent te gaan benutten, door nieuwe plannen te maken en daaraan te gaan werken.

 

Spirituele energie omzetten in fysieke energie heeft tijd nodig en kan gepaard gaan met hoofdpijn, slecht slapen, wisselende emoties, moeite met focus houden etc. Het losmaken van oude patronen en oud gedachtegoed brengt disbalans.


Maar laat je er niet door weerhouden. We doorlopen allemaal dezelfde fase, dus laat dat moedig maken. 'Moed' wederom een Leeuwkwaliteit. En door je zielsmissie te leven breng je jouw licht naar de aarde, dat is een upgrade zowel voor jou persoonlijk als voor het collectief. Let love rules the world! πŸͺπŸ’–β™ŒοΈπŸŒž

 
Afbeelding 1: Leo from L'illustration France 1887/ afbeelding 3: Virgil Finlay 1975

 

 

 

 

Terug ...

X

Subscribe to Het Zevende Huis newsletter:

V